• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Українці - співтворці світової культури

Українці - співтворці світової культури

2014-01-22

Українці - співтворці світової культури

«Ногами людина повинна вростати

в землю своєї батьківщини,

а очі її нехай оглядають весь світ»

Під таким епіграфом учні школи здійснили віртуальну подорож рідною Україною. За мету собі ставили знайомство з сімома чудесами нашої Батьківщини. На шляху учнів під час подорожі зустрілися національний історико – архітектурний заповідник «Кам’янець », Києво – Печерська Лавра, державний історико–архітектурний заповідник «Хотинська фортеця »,національний дендрологічний парк «Софіївка», Софія Київська (Софіївський собор), Херсонес Таврійський (м. Севастополь), національний заповідник - острів «Хортиця».

Велика і прекрасна наша Батьківщина. Це – безмежні колосисті поля, вишневі та яблуневі сади, ріки та синьоокі озера, різнобарвні луки та затишні гаї, мальовничі села та великі міста. Учнів зацікавила подорож тими місцями, які за підсумками акції «Сім чудес України» заслужили почесне звання Чуда України. Готуючись до подорожі, кожен клас презентував один з об’єктів прокладеного туристичного маршруту. В процесі підготовки були використані відео, фотоматеріали, презентації зроблені власноруч (7 клас).

Не у всіх є можливість відвідати Чудеса України, але хоча б дізнатися, що є такі місця в нашій Батьківщині змогли всі присутні. Нам є чим гордитися, є що примножувати і берегти. Такий був підсумок віртуальної подорожі Україною./Files/images/Фото8231.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi