• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 28 жовтня - День визволення України від німецько-фашистських загарбників!!!

28 жовтня - День визволення України від німецько-фашистських загарбників!!!

2017-10-25

/Files/images/2017_rk/IMG_4986.JPG

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі. Є суд історії. Вже майже досконально вивчені всі масштаби цієї згубної війни. Її причини, її наслідки. Перемога. Це була перемога зі сльозами на очах. Це були сльози радості і одночасно сльози горя. Це не можна описати простими словами. Складні формулювання так само не підійдуть. Не можна висловити те, що відчували наші батьки і діди, матері і бабусі, на очах яких відбувався весь жах однієї з найкривавіших воєн на нашій планеті. Не можна висловити, але ми і не маємо права забути те, що розповідали нам свідки, які так чи інакше брали участь в цьому. Інакше це може повторитися. І ми говоримо: «Ні хто не забутий!», «Ні що не забуто!». Будемо пам’ятати і навчимо своїх нащадків!

25 жовтня в школі пройшов позакласний захід до дня визволення України від німецько-фашистських загарбників.

Мета якого - закріпити знання учнів про події Великої Вітчизняної війни та про визволення України від німецько-фашиських загарбників, здійснити демонстацію архівних документів періоду Україна в ІІ світовій війні, вшанувати память загиблих визволителів; виховувати повагу, шанобливе ставлення до учасників ІІ світової війни, любов до країни, в якій ми живемо, до рідного краю, прагнення бути патріотом своєї держави.

Будемо пам’ятати і не забувати! У цей День ми приєднуємося до вшанування всіх, хто забезпечив це звільнення! Добра пам’ять про вас завжди буде жити в наших серцях.

/Files/images/2017_rk/IMG_4976.JPG/Files/images/2017_rk/IMG_4982.JPG/Files/images/2017_rk/IMG_4980.JPG/Files/images/2017_rk/IMG_4986.JPG/Files/images/2017_rk/IMG_4989.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 304

Коментарi