Всеукраїнський день права!!!

2016-12-05

/Files/images/IMG_3741.JPG

У 1950 році Генеральна Асамблея ООН запропонувала всім державам і зацікавленим організаціям відзначати 10 грудня як День прав людини, який знаменує річницю ухвалення Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини в 1948 році.

Важливо, щоб кожна людина знала свої права, щоб ці права стали цінністю, визнаною і державою, і суспільством. Рішення цієї задачі залежить від якісної роботи державних органів влади, освітніх установ, засобів масової інформації і всіх структур громадянського суспільства.

От і в нашій школі традиційно проводиться Всеукраїнський день правових знань.

У цей день був проведений класна година, на якій відбулось ознайомлення учнів школи з Конвенцією ООН про права дитини. Тема годин спілкування звучала як «Права людини починаються з прав дитини».

День правових знань промайнув дуже швидко, але будемо сподіватися на те, що отримані знання та набута під час проведених захода інформація стане в нагоді не лише учням, які були присутніми на цьому заході, а й їхнім друзям, батькам, просто знайомим. Адже обізнаність у питаннях права робить наше життя більш комфортним та захищенним, а нам надає упевненості в собі. Дуже сподіваємося на те, що рівень правових знань та правова культура наших учнів піднялися на більш високий рівень.

/Files/images/IMG_3740.JPG

/Files/images/IMG_3741.JPG

/Files/images/IMG_3747.JPG

/Files/images/IMG_3748.JPG

/Files/images/IMG_3749.JPG

/Files/images/IMG_3750.JPG

/Files/images/IMG_3751.JPG

/Files/images/IMG_3752.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 199

Коментарi