Свято вулиці імені Дніпрової Чайки!

2016-09-29

/Files/photogallery/IMG_3236.JPG

Свято вулиці імені Дніпрової Чайки

Йдемо рідним селом де панує і буяє весна, де весело шепочуть з вітром рідні тополі. А онде, понад річкою, пишається своєю дивною вродою калина. Молоді і щасливі, йдемо своєю вулицею, а матуся-верба ласкава простягла до нас свої золотисті руки… А ось дідів сад зустрічає нас своїм ніжним цвітом. Ось біла хата, де чекають нас рідні. Усе це – наша батьківщина, рідна, священна земля наших дідів і прадідів. На цій вулиці ви народилися і виросли, тут уперше побачили синь українського неба і золото розлогих пшеничних ланів. Тут ходили до школи, тут навчалися розуміти добро і зло. Тут вимовили найперші святі слова: мама, тато, Бог, Україна, хліб, любов, праця, віра…

Такими словами розпочалося свято вулиці Дніпрової Чайки, яке проводилась в Зеленоярській школі. Таке свято проводиться вперше в селі, тому цікаво було всім почути цікаві факти з історії, про людей, які живуть поряд.

Свято пройшло емоційно, в затишній родинній атмосфері. Створювати настрій допомогли учасники народного вокального ансамблю «Пісенні обрії» та аматорів Районного будинку культури.

На свято завжди приходять гості з подарунками. Незвичайний подарунок приготувала перший заступник голови РДА Фалько Н.І. Це був банер з написом про те, що це центральна вулиця села, портрет Дніпрової Чайки, рядки з її поезії.

Час промайнув швидко, позитивні емоції отримали всі присутні.

/Files/photogallery/IMG_3192.JPG

/Files/photogallery/IMG_3200.JPG

/Files/photogallery/IMG_3203.JPG

/Files/photogallery/IMG_3209.JPG

/Files/photogallery/IMG_3211.JPG

/Files/photogallery/IMG_3216.JPG

/Files/photogallery/IMG_3220.JPG

/Files/photogallery/IMG_3222.JPG

/Files/photogallery/IMG_3229.JPG

/Files/photogallery/IMG_3232.JPG

/Files/photogallery/IMG_3233.JPG

/Files/photogallery/IMG_3236.JPG

/Files/photogallery/IMG_3239.JPG

/Files/photogallery/IMG_3243.JPG

/Files/photogallery/IMG_3246.JPG

/Files/photogallery/IMG_3252.JPG

/Files/photogallery/IMG_3253.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi