Зеленоярській школі — 35!

2015-09-29

/Files/photogallery/DSCN4673.JPG

Зеленоярській школі — 35

35 років для людини — це молодість, для школи — це три покоління випускників.

25 вересня 2015 року наша школа відсвяткувала свій невеликий ювілей. Школа, прикрашена як гарна господиня, гостинно зустрічала дорогих гостей: вчителів та учнів, які в різні роки працювали та навчалися в ній.

Свято почалося привітанням педагогічного колективу та учнів школи гостям. Урочисто пролунав дзвінок, сповістивши про початок свята. А дзвінок дали Спека Інна та Більчук Олександр, учні 1 класу 1980 року, які перерізали стрічку в день відкриття школи .

Директор школи Арматраут Л.П. запропонувала присутнім вчителям провести педраду на тему”Підсумки роботи за 35 років”. Перед початком імпровізованої педради хвилиною мовчання згадали тих вчителів школи, яких вже немає з нами, але память про них завжди в серцях: Березовський О.В., Морозенко О.В., Новак В.Г., Депутат П.О., Любимова Т.В., Яцко С.М., Халашенко Ю.О. До слова вийшли вчителі, які працювали в 1980 році, коли була відкрита школа: Щуцька С.Ф., Ващенко Л.І., Марчук Н.І.. Естафету від них підхопили вчителі, які в різні роки працювали в Зеленоярській школі: Веретельник Л.О., Чорний С.В., Бурлаченко Н.І., Фалько Н.І., Переута О.Г., Морар І.О, Цехоцька І.М., Янковська Л.В., Мірошніков С.О. Було і весело і сумно від спогадів. “Педрада” прийняла рішення — школа була, є і буде. Таке рішення присутні зустріли довгими оплесками.

Для випускників школи різних років було проведено парад випускників, під час якого вони називали рік випуску зі школи, прізвище першої вчительки та класного керівника, згадували цікаві пригоди з шкільного життя. В залі просто глядачів не було — всі були активними учасниками шкільного ювілею.

Ще один сюрприз чекав учасників свята. Це була презентація альбому випускників середньої школи. Започаткували його випускники 1988 року, а закінчився він за збігом обставин в 2013 році. Саме в цьому році школа стала школою ІІ ступеня. Не обійшовся ювілей без святкового торта зі свічками.

Жодна вагома подія школи не обходиться без спонсорської допомоги голови СФГ “Колос” Рип’янчина В.Я. Йому окрема дяка і шана. Спонсорську допомогу надали також сільський голова Мірошніков С.О., голова СФГ “Юг” Депутат С.П. та голова ТОВ “Меліоратор — Юг” Устінов С.В., випускники школи.

Фотографії на память, спогади, екскурсія по знайомих класних кмнатах, сувеніри, подарунки — все це промайнуло, але ніхто не сказав: “Прощайте”, а всі казали: “До нових зустрічей!”

/Files/photogallery/DSCN4676.JPG

/Files/photogallery/DSCN4699.JPG /Files/photogallery/DSCN4769.JPG/Files/photogallery/DSCN4752.JPG/Files/photogallery/DSCN4746.JPG/Files/photogallery/DSCN4739.JPG/Files/photogallery/DSCN4724.JPG/Files/photogallery/DSCN4705.JPG/Files/photogallery/DSCN4680.JPG/Files/photogallery/DSCN4673.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi